Nell Flopsy Tessa Tiggy

26-03-2020

Der er virkelig trængsel ved havelågen når de små hunde er blevet lovet en gåtur i skoven. De står med snuderne trykket op ad lågen mens de venter på at få snore på.
Det er dejligt at se deres glæde og forventning før en gåtur. Vi skal virkelig være forsigtige med at sige ordet GÅ TUR her i huset. Med mindre vi virkelig er på vej UD AT GÅ. Hundene forstår udmærket hvad de små ord betyder. Og det er ikke til at bære at se deres skuffelse hvis vi af vanvare komme til sige ordene og ikke lige har tid til at gå med dem.

26-03-2020

Barnebarn Anna og hendes elskede tibbe-hund Poppy hygger sig, mens de er i karantæne i deres hus i England.
Noget af tiden går med at "arbejde" sammen med mor og far, som sidder hjemme og arbejder som så mange andre gør lige for tiden. Noget af tiden sidder Anna med sin I-pad og ser tegnefilm. Så føler hun at hun også er på arbejde:-)
Men der bliver også leget i haven og gået ture sammen med Poppy og mor og far.

12-03-2020

Ligesom vi nyder at komme på udflugt, så gør vores hunde det også.
De synes det er dejligt at komme ud og opleve nogle fremmede dufte og hilse på nogle hunde en gang imellem.
På billedet sidder de tålmodigt i bilen og venter på afgang.

12-03-2020

Så er sæsonen for flåter startet.
Jeg har allerede fundet et par flåter på vores hunde. De er nu blevet behandlet med Bravecto, som fås på recept hos dyrlægen.
Egentlig er jeg imod at "stoppe" gift i mine hunde, men en opvejning i forhold til at hundene både har gener af flåterne samt at nogle af flåterne kan være inficerede og dermed smitte hundene med ubehagelige sygdomme, har gjort at de får en pille hvert forår.
På pilleæsken står godt nok at man skal forny behandlingen hver tredje måned. Men efter at have brugt pillerne de sidste to år, har jeg gjort den erfaring at det er nok, at give en pille om året.

18-02-2020

To menneske kusiner med to hunde "kusiner".
I vores nærmeste familie har vi efter hånden 8 hunde tilsammen. 5 tibber, 1 Jack Russel Terrier, 1 Lagotta og 1 Golden Retriever.
Så det er en blandet flok. Men de trives fint sammen når de samles en gang imellem.