17-01-2018

Hd-fotografering og undersøgele for Patella

De to små søstre på billedet er nu godt et år gamle så de var i går til dyrlægen for at få røntgenfotograferet deres hofter, blive undersøgt for Patella samt få checket om de har alle deres tænder. Under fotograferingen var de i narkose så det var to meget matte små hunde vi havde med hjem i går. De var meget meget stille hele aftenen. De havde ingen appetit selvom de havde fastet indtil kl. 14.00. De orkede kun lige at gå uden for hoveddøren og sidde på trappen og stirre tomt ud i luften. Heldigvis var vi forberedt på at de ville være sløve, så vi blev ikke bekymrede.
Til gengæld hjalp en god nats søvn på energien, så i morges da vi stod op var det et helt anden Tessa vi mødte. Efter en overstrømmende morgenhilsen er resten af dagen gået med fuld fart på og masser af spilopper. Og appetitten har heller ikke fejlet noget.
Nu venter vi spændt på resultatet af hofteundersøgelsen som nok først kommer om ca. 10 dage efter at røntgenbillederne er blevet undersøgt af DKK's dyrlæger. Vi har allerede fået svar på Patella undersøgelsen og den var helt i top. Og begge de små hunde har alle deres tænder som ifølge dyrlægen var meget flotte.