Nell Flopsy Tessa Tiggy

18-02-2020

De sidste dages storm- og regnvejr har holdt vores hunde indendørs. Både fordi vi bor i skoven, hvor der er stor risiko for at få grene i hovedet når det stormer. Men så sandelig også på grund af regnen, som jo ikke er det bedste en Tibbe kan blive udsat for. Så det er kun blevet til hurtige ture ned på græsplænen for at klare det, der nu en gang skal klares en gang imellem.
Men søndag aften kunne vi mærke at de var ved at være lidt rastløse over ikke rigtig at have været ude. Så da mandag startede uden regn, men stadig med masser af storm, valgte vi at køre en tur til stranden med dem. Så kunne de blive luftet ordentligt uden at vi risikerede at få nedfaldne grene i hovedet.
Sådan en snuse/lege/luftetur gør underværker for de små hunde. Resten af dagen var sofaerne optaget af 4 små hunde, der sov sødt med alle fire ben lige i vejret.

08-12-2019

Så er en dejlig tid med vores fire skønne hvalpe slut. De har alle fundet gode hjem og har nu startet en ny tilværelse med deres nye familier.
De trives rigtig godt og vi har allerede modtaget hilsner med billeder af dem. Det er dejligt at kunne følge med i deres udvikling.
Billedet er taget mens de stadig var hos os og havde en hyggestund i hvalpekassen med deres mor og mormor Nell på 11,5 år. Det skal lige indskydes at Nell fra hvalpene var knap en måned gamle tog ivrig del i pasningen af dem. Det var lige før at det var hende der helt overtog pasningen. Og mor Flopsy (som i øvrigt er Nells hvalp) syntes at det var dejligt at blive aflastet lidt.
Men da Dinghy som den sidste hvalp rejste herfra, var det Flopsy der ledte efter ham. Men det gik heldigvis hurtigt over.
Alle vores tre hunde brugte meget tid på at lege med hvalpene. Og det sjove er at efter hvalpene er væk, så er de tre begyndt at lege meget mere med hinanden end de gjorde tidligere.

12-11-2019

Nellie efter hendes første bad. Hun klarede det så fint helt uden at hyle.

12-11-2019

Hvalpene elsker at lege med denne blå lammeskindspude. Jeg tror den lange pels minder dem om deres mors:-)

12-11-2019

Nellie har elsket denne urtepotte lige fra første gang hun kom ud i haven. Hun synes det er rigtig hyggeligt at ligge oveni den og plukke stænglerne af. Godt gemt inde under bænken hvor potten står. Så regner hun med at hun ikke bliver opdaget:-)