Nell Flopsy Tessa Tiggy

13-01-2019

Tessa har besøg af søster Tiggy og de to små hunde nyder en fredelig hyggestund i haven. Det er altid spændende hvor længe, de kan være så afslappede. Det er helt sikkert, at der kommer gang i dem, hvis der er nogen der går forbi på vejen. Så er freden forbi.

13-01-2019

For anden gang i et par år havde vi fået "støvet" Flopsy af så hun kunne komme på udstilling i Næstved. Hun opførte sig som en cirkushest, der lugtede savsmuld og absolut ikke havde glemt, hvad det hele handlede om:-) Men det hjalp garanteret også, at det var Anne der handlede hende. Det er nemlig hende, der har lært hende op lige fra hun var helt lille. Flot klaret af de to:-)

07-05-2018

Når vi kom tilbage til hotellet efter udstillingsdagene, var der aftenhygge og spisning udenfor hotellet. Vejret var med os så vi kunne sidde ude og spise til sent på aftenen. Tak for en dejlig tur:-)

07-05-2018

Her fejrer den glade flok, der var med i Opole, rsultaterne af udstillingen. Der var ikke rigtig plads til alle hundene på billedet. Jeg er ret sikker på, at der ikke havde været noget kage til os, hvis de havde fået lov til at sidde ovenpå deres bure. Men de blev nu ikke snydt. Der "smuttede" på mystisk vis nogle små bidder kage ned i munden på dem:-)

07-05-2018

Der er vist ingen tvivl om, at det var to glade vindere af BIR og BIM samt en masse fine titler, der her er i gang med at fejre resultatet med Champagne og dejlige kager i Opole.