Nell Flopsy Tessa Tiggy

13-01-2019

På udstillingen i Wells havde Maj-Britt tilbudt at handle Flopsy. Og det gik særdeles fint. Flopsy fik sit første østrigske certifikat. Flot klaret af de to, som aldrig før havde prøvet at være i udstillingsringen sammen.

13-01-2019

For andet år i træk har vi været på kombineret udstillings-/julemarkedstur til Wells i Østrig. En rigtig hyggelig tur hvor der både bliver udstillet og besøgt julemarked. Det er rigtig hyggeligt at gå rundt i den meget fint juleudsmykkede by. Og at få et krus Glühwein, så vi kan holde varmen:-) Og sidst men ikke mindst er det rigtig hyggeligt, når vi mennesker, der rejser sammen, går ud og spiser sammen mens hundene passer på hotelværelserne. Sådan en tur kan man godt blive lidt afhængig af:-)

13-01-2019

Barnebarn Anna og hendes lille Tibbe Poppy er bedste venner. Her nyder de en stille stund sammen med at se på, hvad der foregår ude på vejen udenfor deres hus. De to små bor i England, så vores hunde har kun mødt "kusine" Poppy to gange.

13-01-2019

Tessa har besøg af søster Tiggy og de to små hunde nyder en fredelig hyggestund i haven. Det er altid spændende hvor længe, de kan være så afslappede. Det er helt sikkert, at der kommer gang i dem, hvis der er nogen der går forbi på vejen. Så er freden forbi.

13-01-2019

For anden gang i et par år havde vi fået "støvet" Flopsy af så hun kunne komme på udstilling i Næstved. Hun opførte sig som en cirkushest, der lugtede savsmuld og absolut ikke havde glemt, hvad det hele handlede om:-) Men det hjalp garanteret også, at det var Anne der handlede hende. Det er nemlig hende, der har lært hende op lige fra hun var helt lille. Flot klaret af de to:-)