Nell Flopsy Tessa Tiggy

07-05-2018

Tiggy er på besøg og så er der søsterleg og fuld fart på i hus og have.

07-05-2018

En stolt lille Tessa balancerer på et væltet træ:-)

11-02-2018

At være på hundeudstilling betyder mange forskelligartede oplevelser. Det primære er selvfølgelig at få udstillet og bedømt sine hunde. Men det er mindst lige så vigtigt at mødes med hundenes mennesker. Vi har nemlig alle sammen det til fælles at vi selvfølgelig er utroligt glade for vores hunde og vores dejlig race. Men efterhånden har vi lært hinanden godt at kende og ved lidt om hvem vi hver især og vores familier er. Der er altid stor gensynsglæde når vi mødes . Og snakken går livligt så vi kan blive opdateret omkring, hvordan det går med hundene og hvad vi mennesker har oplevet siden sidst. Tak for en rigtig hyggelig dag alle sammen:-) Vi glæder os til vi mødes næste gang.

11-02-2018

Så er Tessa kommet ud af badet og sammen med hendes trofaste søster Tiggy venter hun på at få pelsen tørret og redt igennem endnu en gang, så vi kan blive klar til at komme afsted på udstilling næste morgen.

11-02-2018

Tessa ligger tålmodigt på børstebordet og venter på at blive børstet igennem. Vi skal på udstilling i Fredericia og den lille hund skal lige have redt pelsen igennem inden hun skal i bad.