Nell Flopsy Tessa Tiggy

30-09-2019

Den 21. september 2019 var vi så heldige at Flopsy fødte 4 små skønne hvalpe. To dejlige hanner der ligner deres far Elton og 1 tæve og 1 han der ligner deres mod Flopsy. De har alle 4 en hvid halespids:-)
De var alle pænt store fra fødslen og vejede mellem 250 g og 300 g.
Lige nu går deres tid med at sove og spise. Samtidig med at de vokser sig større og større. 7 dage gamle havde de allerede fordoblet deres vægt. Flopsy er en super mor der omhyggeligt passer på hvalpene. De første dage forlod hun kun nødigt kassen for at komme ud og blive luftet. Og så var det i hurtigt løb ud i haven og hurtigt løb tilbage til kassen.
Vi nyder hver dag at se på dem i hvalpekassen og se hvordan de vokser sig større og større.

18-09-2019

Disse to dejlige hunde - Elton til venstre og Flopsy til højre på billedet - bliver i løbet af den næste uge forældre til et kuld hvalpe.
Flopsy er blevet dejlig rund og jeg kan mærke små spark, når jeg lægger hånden på maven på hende:-)
I morgen skal hun en tur til dyrlægen til et sidste check inden fødslen. Det bliver spændende at høre hvad dyrlægen siger.

01-08-2019

Vi har lige været en tur i Gøteborg sammen med Flopsy for at besøge denne flotte hanhund med det fine navn Waterley Make A Mark. Til daglig kaldet Elton.

Vi håber at han og Flopsy bliver forældre til at kuld hvalpe omkring den 27. september 2019:-)

24-02-2019

Der blev også tid til at hygge i løbet af vores pelsplejedag. Hvilket alle de 5 "pigehunde" tog meget bogstaveligt. De indtog sofaen og lod stakkels Khela hanhund sidde lidt fortabt på gulvet. Ham var der ikke plads til i sofaen. Men jeg tror nu at han havde en god dag til trods for den feminine dominans.

24-02-2019

Maj-Brit var ikke helt tilfreds med den pelspleje, vores hunde fik. Så hun tilbød at komme på besøg, og vise Anne og mig hvordan en ordentlig pelspleje skulle være:-) Og hold da op hvor vi fik mange gode fif. Og for første gang i min ikke så lange udstillingskarriere fandt MB ingen filtre i Flopsys pels, da vi var på udstilling i Fredericia for nylig. Hvem tror I var lidt stolt af, at hun havde husket alle de gode råd, og fået børstet Flopsy ordentligt igennem. Tak til Maj-Brit for hjælpen:-)