Nell Flopsy Tessa Tiggy

12-11-2019

Nellie har elsket denne urtepotte lige fra første gang hun kom ud i haven. Hun synes det er rigtig hyggeligt at ligge oveni den og plukke stænglerne af. Godt gemt inde under bænken hvor potten står. Så regner hun med at hun ikke bliver opdaget:-)

13-10-2019

Første gang de små hvalpe smager andet end modermælk.
De har fået deres første ormekur og var så dygtige til at labbe den i sig. Flot klaret:-)

07-10-2019

Den lille lyserøde snude bliver langsomt men sikkert mere og mere sort. Det er sjovt at følge hvordan næsen får flere og flere sorte aftegninger.

07-10-2019

I går havde vi besøg de små hvalpes halvsøster Tiggy, som bor hos min datter og svigersøn.
Og hold da op hvor var hun jaloux, da Anne og Tim sad med 2 af hvalpene. Hun ville overhovedet ikke i nærheden af dem og søgte tilflugt hos mig, indtil de to små blev sat tilbage i hvalpekassen.
Det var en virkelig traumatisk oplevelse for den lille hund sådan pludselig af skulle spille anden violin:-) Uanset hvor kort tid det varede.

07-10-2019

Hvis ikke hvalpene lige sover så spiser de. Deres mor Flopsy er en rigtig god mor, der regelmæssigt hopper ned i kassen til dem, så de lige kan få lidt at spise. Hun har lavet en fin rytme så de små hvalpe hele tiden er mætte og tilfredse. Vi hører meget sjældent et piv fra kassen. Og hvis vi hører et, så er Flopsy der fluks. Lige meget hvor hun befinder sig i huset, så er hun på pletten få sekunder efter.
Så indtil videre er det utrolig nemt for os at have det dejlige kuld hvalpe:-) Det eneste vi sørger for er at veje hvalpene, tage dem op og nusse med en gang imellem, skifte deres underlag hver dag og sørge for at Flopsy får rigeligt med god mad.
Meeen jeg ved godt det er stilhed før stormen:-)