Nell Flopsy Tessa Tiggy

29-01-2018

Kære byboere
Tro ikke at I har eneret på Graffiti:-) Her er vi til ringtræning langt ude på landet i hvad der sikkert en gang har været en grisestald. Jeg er ikke sikker på at de tidligere beboere ville kunne genkende deres gamle hjem. Det er nemlig blevet et særdeles farverigt træningssted for vores hunde. Her er vi en flok hunde med deres mennesker, der tilbringer et par timer hver onsdag aften med ringtræning. Bettina, som underviser os, er en dygtig underviser som lærer os rigtig mange gode ting. Det er sandelig ikke kun hundene, der "bliver rettet til". Vi andre får sandelig også vores del af tilretningen:-) Ret ryggen, se på dommeren, lad være med at se på din hund mens du går med den....... Dette er bare nogen af de kommandoer vi mennesker får. Og jeg, som er nybegynder, er nogen gange helt rundtosset af at huske alle de ting, man skal have styr på. Men ting tager tid så mon ikke der snart er bare lidt der hænger ved og kan føres ud i livet:-) Jeg lever fortsat med håbet:-)

29-01-2018

Indholdet på de tre tallerkener på billedet ser gråt og kedeligt ud. Men for hundene er det et festmåltid ud over alle grænser. Nemlig resterne af den gammeldags kylling med brun sovs, som vi har fået til aftensmad. For dem er det næsten umuligt at vente til vi er færdige med at spise, når de kan lugte at der er kylling på menuen. Det er virkelig et studie i forventningsglæde, når de venter på at jeg får pillet kødet fra skroget. Og når først tallerkenerne er stillet ned på gulvet til dem, går der ikke lang tid før de er tomme. Så mangler vi kun lige aftenens gåtur før hvilen kan falde på os alle sammen inde i stuens varme. Er der noget bedre for en hund end at slå mave efter at have spist sin livret. Som sjovt nok også var mine to første hundes livret.

29-01-2018

Så kom det. Svaret på Tessas HD-undersøgelse. Og til vores store glæde blev det 2 A-hofter til den lille Tibbe. Så nu er vi halvvejs med undersøgelserne. Vi mangler fortsat at få hende DNA-testet samt øjenlyst. Men i første omgang er det rigtig dejligt at vide at hendes hofter er i orden, at Patella undersøgelsen var i top og hendes tænder er fine.
Tessas søster Tiggy har heldigvis fået ligeså fine helbredserklæringer.
Men det vigtigste af det hele er selvfølgelig at vi har to små glade hunde som er højt elskede og en vigtig del af vores hverdag. Sammen med deres mor og mormor. Som i øvrigt også har A-hofter. Så mon ikke de to små hunde er arveligt belastede:-)

17-01-2018

De to små søstre på billedet er nu godt et år gamle så de var i går til dyrlægen for at få røntgenfotograferet deres hofter, blive undersøgt for Patella samt få checket om de har alle deres tænder. Under fotograferingen var de i narkose så det var to meget matte små hunde vi havde med hjem i går. De var meget meget stille hele aftenen. De havde ingen appetit selvom de havde fastet indtil kl. 14.00. De orkede kun lige at gå uden for hoveddøren og sidde på trappen og stirre tomt ud i luften. Heldigvis var vi forberedt på at de ville være sløve, så vi blev ikke bekymrede.
Til gengæld hjalp en god nats søvn på energien, så i morges da vi stod op var det et helt anden Tessa vi mødte. Efter en overstrømmende morgenhilsen er resten af dagen gået med fuld fart på og masser af spilopper. Og appetitten har heller ikke fejlet noget.
Nu venter vi spændt på resultatet af hofteundersøgelsen som nok først kommer om ca. 10 dage efter at røntgenbillederne er blevet undersøgt af DKK's dyrlæger. Vi har allerede fået svar på Patella undersøgelsen og den var helt i top. Og begge de små hunde har alle deres tænder som ifølge dyrlægen var meget flotte.

03-01-2018

En god start på 2018 med en gåtur i skoven. Forhåbentlig bliver skoven lidt mere tibbevenlig i 2018 hvad angår regn. Mange dage har skovvejene været så opblødt af regn at det absolut ikke har været en fornøjelse at går tur derude for hverken os eller hundene. Lad os håbe at vejrguderne er lidt mere nådige overfor os i det nye år og giver os en masse sol og tørvejr:-)