Nell Flopsy Tessa Tiggy

13-01-2019

For anden gang i et par år havde vi fået "støvet" Flopsy af så hun kunne komme på udstilling i Næstved. Hun opførte sig som en cirkushest, der lugtede savsmuld og absolut ikke havde glemt, hvad det hele handlede om:-) Men det hjalp garanteret også, at det var Anne der handlede hende. Det er nemlig hende, der har lært hende op lige fra hun var helt lille. Flot klaret af de to:-)

07-05-2018

Når vi kom tilbage til hotellet efter udstillingsdagene, var der aftenhygge og spisning udenfor hotellet. Vejret var med os så vi kunne sidde ude og spise til sent på aftenen. Tak for en dejlig tur:-)

07-05-2018

Her fejrer den glade flok, der var med i Opole, rsultaterne af udstillingen. Der var ikke rigtig plads til alle hundene på billedet. Jeg er ret sikker på, at der ikke havde været noget kage til os, hvis de havde fået lov til at sidde ovenpå deres bure. Men de blev nu ikke snydt. Der "smuttede" på mystisk vis nogle små bidder kage ned i munden på dem:-)

07-05-2018

Der er vist ingen tvivl om, at det var to glade vindere af BIR og BIM samt en masse fine titler, der her er i gang med at fejre resultatet med Champagne og dejlige kager i Opole.

07-05-2018

Der er lidt at holde styr på når man har tre hunde med på udstilling. Dette billede er taget da vi var på udstilling i Opole og hvor kun Tessa blev udstillet. Nell og Flopsy var også med og havde fået lov til at komme med ind på udstillingen. Vi havde bure med til alle hundene, men de skulle jo luftes lidt en gang imellem. Og så var det i øvrigt sjovest at være udenfor buret, hvor man kunne hilse på de andre hunde og få snuset lidt rundt:-)