Nell Flopsy Tessa Tiggy

18-09-2019

Disse to dejlige hunde - Elton til venstre og Flopsy til højre på billedet - bliver i løbet af den næste uge forældre til et kuld hvalpe.
Flopsy er blevet dejlig rund og jeg kan mærke små spark, når jeg lægger hånden på maven på hende:-)
I morgen skal hun en tur til dyrlægen til et sidste check inden fødslen. Det bliver spændende at høre hvad dyrlægen siger.

01-08-2019

Vi har lige været en tur i Gøteborg sammen med Flopsy for at besøge denne flotte hanhund med det fine navn Waterley Make A Mark. Til daglig kaldet Elton.

Vi håber at han og Flopsy bliver forældre til at kuld hvalpe omkring den 27. september 2019:-)

24-02-2019

Der blev også tid til at hygge i løbet af vores pelsplejedag. Hvilket alle de 5 "pigehunde" tog meget bogstaveligt. De indtog sofaen og lod stakkels Khela hanhund sidde lidt fortabt på gulvet. Ham var der ikke plads til i sofaen. Men jeg tror nu at han havde en god dag til trods for den feminine dominans.

24-02-2019

Maj-Brit var ikke helt tilfreds med den pelspleje, vores hunde fik. Så hun tilbød at komme på besøg, og vise Anne og mig hvordan en ordentlig pelspleje skulle være:-) Og hold da op hvor vi fik mange gode fif. Og for første gang i min ikke så lange udstillingskarriere fandt MB ingen filtre i Flopsys pels, da vi var på udstilling i Fredericia for nylig. Hvem tror I var lidt stolt af, at hun havde husket alle de gode råd, og fået børstet Flopsy ordentligt igennem. Tak til Maj-Brit for hjælpen:-)

24-02-2019

Ca. en gang om ugen mødes vi til rintræning. Tidligere foregik vores ringtræning i en nedlagt grisestald, men da vores gamle træner stoppede, måtte vi finde et nyt sted og heldigvis fandt vi en ny træning ikke så langt fra hvor vi bor. Denne gang i et forsamlingshus. Der er træning 2 gange om ugen med flere hold hver træningsaften. Så vi kan bare møde op på det tidspunkt, der passer os bedste. Der er som oftest 2 trænere i gang på hvert hold, så selv om det ser meget afslappet ud på billedet, så bliver vi virkelig "sendt rundt i manegen".