Nell Flopsy Tessa Tiggy

24-02-2019

Ca. en gang om ugen mødes vi til rintræning. Tidligere foregik vores ringtræning i en nedlagt grisestald, men da vores gamle træner stoppede, måtte vi finde et nyt sted og heldigvis fandt vi en ny træning ikke så langt fra hvor vi bor. Denne gang i et forsamlingshus. Der er træning 2 gange om ugen med flere hold hver træningsaften. Så vi kan bare møde op på det tidspunkt, der passer os bedste. Der er som oftest 2 trænere i gang på hvert hold, så selv om det ser meget afslappet ud på billedet, så bliver vi virkelig "sendt rundt i manegen".

13-01-2019

Et nyt år er startet. Og med det selvfølgelig nogle nytårsforsætter.
Et af vores nytårsforsætter her i huset er, at vi skal gå nogle flere ture med vores hunde. Både i skoven men også i byen og ved stranden.

PT er skovvejene kørt fuldkommen op af store skovmaskiner og er blevet til et stort mudderbad. Ikke ligefremt pelsvenligt. Så vi kører til stranden med hundene, så de rigtig kan få rørt sig. Og hold da op hvor er de trætte, når vi kommer hjem igen. Man skal være hurtig, hvis man vil have en sofaplads, før hundene har indtaget dem. Og snorker lystigt med alle fire ben i vejret:-)

13-01-2019

Anna siger farvel til de tre små Tibber i skoven. Selv om der er hegn imellem hende og hundene, så er det ikke fordi hun er bange for dem. Hun kalder dem alle tre for Poppy - hendes egen lille Tibbes navn. Og hun går ind til dem og klapper dem fuldkommen uforfærdet:-)

13-01-2019

På udstillingen i Wells havde Maj-Britt tilbudt at handle Flopsy. Og det gik særdeles fint. Flopsy fik sit første østrigske certifikat. Flot klaret af de to, som aldrig før havde prøvet at være i udstillingsringen sammen.

13-01-2019

For andet år i træk har vi været på kombineret udstillings-/julemarkedstur til Wells i Østrig. En rigtig hyggelig tur hvor der både bliver udstillet og besøgt julemarked. Det er rigtig hyggeligt at gå rundt i den meget fint juleudsmykkede by. Og at få et krus Glühwein, så vi kan holde varmen:-) Og sidst men ikke mindst er det rigtig hyggeligt, når vi mennesker, der rejser sammen, går ud og spiser sammen mens hundene passer på hotelværelserne. Sådan en tur kan man godt blive lidt afhængig af:-)