Nell Flopsy Tessa Tiggy

13-10-2019

Første gang de små hvalpe smager andet end modermælk.
De har fået deres første ormekur og var så dygtige til at labbe den i sig. Flot klaret:-)

07-10-2019

Den lille lyserøde snude bliver langsomt men sikkert mere og mere sort. Det er sjovt at følge hvordan næsen får flere og flere sorte aftegninger.

07-10-2019

I går havde vi besøg de små hvalpes halvsøster Tiggy, som bor hos min datter og svigersøn.
Og hold da op hvor var hun jaloux, da Anne og Tim sad med 2 af hvalpene. Hun ville overhovedet ikke i nærheden af dem og søgte tilflugt hos mig, indtil de to små blev sat tilbage i hvalpekassen.
Det var en virkelig traumatisk oplevelse for den lille hund sådan pludselig af skulle spille anden violin:-) Uanset hvor kort tid det varede.

07-10-2019

Hvis ikke hvalpene lige sover så spiser de. Deres mor Flopsy er en rigtig god mor, der regelmæssigt hopper ned i kassen til dem, så de lige kan få lidt at spise. Hun har lavet en fin rytme så de små hvalpe hele tiden er mætte og tilfredse. Vi hører meget sjældent et piv fra kassen. Og hvis vi hører et, så er Flopsy der fluks. Lige meget hvor hun befinder sig i huset, så er hun på pletten få sekunder efter.
Så indtil videre er det utrolig nemt for os at have det dejlige kuld hvalpe:-) Det eneste vi sørger for er at veje hvalpene, tage dem op og nusse med en gang imellem, skifte deres underlag hver dag og sørge for at Flopsy får rigeligt med god mad.
Meeen jeg ved godt det er stilhed før stormen:-)

02-10-2019

Dette billede af de 4 små hvalpe er nogle dage gammelt. Det var dengang de vejede knap 2 kilo tilsammen og alle 4 stadig kunne være i skålen til bagevægten.
Det kniber noget mere med pladsen i dag. Den største af hvalpene vejer over 800 gram.
Jeg må sige Flopsy har været en meget dygtig mor til at fodre og passe dem. Vi hører ikke ret mange piv fra hvalpekassen før hun er hos dem.